Surun kohdatessa, kaikki palvelut yhdellä oven avauksella.
28100 Pori
Eteläpuisto 19
Päivystys 24h/vrk 0451334840
Ma - Pe klo 9.00 - 17.00 tai sopimuksen mukaan
Close
Eteläpuisto 19 28100 Pori
Päivystys 24h/vrk 0451334840 pasi.honkaluoma@satakunnanhautaustoimisto.com
Tarjoamme kattavasti myös

Muita palveluita

muita_palveluita
Kantajat

Arkkuhautauksen ollessa kyseessä tarvitaan yleensä kuusi kantajaa. Kantajat arkkuhautaukseen ovat saatavissa kauttamme tarvittaessa.

Valokuvaus

Kauttamme on saatavissa ammattitaitoinen valokuvaaja, joka osaa toimia tilaisuudessa sen luonnetta häiritsemättä. Kuvat ovat saatavissa joko perinteisessä muistoalbumissa tai digitaalisina tiedostoina helppoa kuvien jakoa ajatellen.

Videokuvaus / striimaus

Siunaustilaisuus on mahdollista tallentaa videolle tai lähettää internetin välityksellä suorana lähetyksenä. Yhteistyökumppanimme kautta tarjoamamme striimauspalvelu on aina varmennettu kameratallenteella tietoliikenneverkkojen häiriötilanteiden varalta. Tallenne voidaan häiriötilanteen esiintyessä siirtää verkkoon katsottavaksi välittömästi tilaisuuden jälkeen. Videotallenne kuvauksesta voidaan toimittaa myös muistitikulla myöhempää katselua varten.

Ennakkosopimus/hautaustestamentti

Ennakkosopimus hautausjärjestelyistä on nykyaikaa, yhä useammat sopivat hautajaistensa järjestelyistä haluamallaan tavalla. Sopimus laaditaan henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa huomioiden asiakkaan toiveet. Hautaustestamentti on tarkoitettu helpottamaan omaisia mm. monenlaisten valintojen tekemisessä sekä varmistamaan sen, että hautajaiset aikanaan järjestetään juuri siten kuin asianomainen henkilö on itse halunnut.

Perunkirjoitus

Jokaisen Suomessa kuolleen tai asuneen henkilön jälkeen on toimitettava perunkirjoitus, joka pelkistetysti ilmaistuna on kuolinpesän veroilmoitus. Perunkirjoitus on toimitettava kolmen kuukauden kuluessa kuolinpäivästä.

Kaikki hautajaisista aiheutuneet kustannukset (arkku, hautauskulut, kuolinilmoitukset, muistotilaisuuskulut, hautakivi ym.) saa vähentää kuolinpesän varoista tositteiden mukaisesti.

Hautaustoimistosta saa asiantuntevia ohjeita perunkirjoitusta koskevista asioista.

LISÄTIETOJA

• Palvellaksemme parhaiten, toimimme luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyötahojen kanssa.

• Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme erilaisia palveluita kiinteistönvälityksestä omaisuuden realisointiin sekä muuttoihin.

• Palvelemme nopeasti ja luottamuksellisesti. Olemme kaikista meille uskotuista asioista vaitiolovelvollisia.

• Voitte neuvotella kanssamme myös pidemmästä maksuajasta.