Surun kohdatessa, kaikki palvelut yhdellä oven avauksella.
28100 Pori
Eteläpuisto 19
Päivystys 24h/vrk 0451334840
Ma - Pe klo 9.00 - 17.00 tai sopimuksen mukaan
Close
Eteläpuisto 19 28100 Pori
Päivystys 24h/vrk 0451334840 pasi.honkaluoma@satakunnanhautaustoimisto.com
Satakunnan Hautaustoimiston

Hautauspalvelut

Otamme osaa menetykseesi.

Suru vie aikaa ja voimia. Surutyön ohella vainajan läheisillä on asioita hoidettavana. Käytännön järjestelyissä on helpotus saada apua ja tukea luotettavalta taholta. Hautauspalvelumme palvelee ja neuvoo poikkeuksetta vuoden jokaisena päivänä kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelussamme  lähtökohtana on sekä vainajan tahto, toivomus, katsomus, siis vakaumus että toimiminen omaisten ehdoilla. Olemme sitoutuneet toimimaan Suomen Hautaustoimistojen Liiton eettisten ohjeiden mukaisesti, luottamuksellisesti ja asiakkaiden toiveita kunnioittaen.

palvelut_kukka2

Kun suru kohtaa

Voi olla vaikea jäsennellä ajatuksia tulevien järjestelyiden suhteen. Olemme järjestelleet palveluidemme sisältöä seuraaviin kokonaisuuksiin kertomaan niistä tarkemmin. Katso myös alla oleva muistin tueksi-lista, johon on kerätty keskeisimmät toimet läheisen poislähtiessä helpottamaan käytännön järjestelyitä. Autamme sinua kaikissa hautaamiseen ja järjestelyihin liittyvissä tehtävissä.

JÄRJESTELYT

Hyvin suunniteltu ja järjestelty hautaus auttaa osaltaan omaisia surutyössä ja nostaa esiin toivon sekä jatkuvuuden näkökulman.

MUISTAMINEN

Muistotilaisuus, muistomerkit ja pois menneen henkilön muistaminen kunnioittavalla tavalla.

MUITA PALVELUITA

Palvelemme kattavasti kaikissa hautaukseen ja sen jälkeen tehtävissä lainsäädännöllisissä toimenpiteissä.

Muistin tueksi

Katso tästä