Surun kohdatessa, kaikki palvelut yhdellä oven avauksella.
28100 Pori
Eteläpuisto 19
Päivystys 24h/vrk 0451334840
Ma - Pe klo 9.00 - 17.00 tai sopimuksen mukaan
Close
Eteläpuisto 19 28100 Pori
Päivystys 24h/vrk 0451334840 pasi.honkaluoma@satakunnanhautaustoimisto.com
Siunaustoimituksen jälkeen

Vainajan muistaminen

Autamme kaikessa missä omaiset apuamme toivovat ja tarvitsevat. Uskomme, että pitkä kokemuksemme järjestelyistä auttaa teitä ja tekemään vainajan muistamisesta mahdollisimman kunnioittavaa ja surun keskellä elämisestä helpompaa.

Muistotilaisuus

Muistotilaisuus on tyypillisesti heti siunaustilaisuuden jälkeen. Kokoonnumme yhteen muistelemaan vainajaa. Varaamme omaisten toivomusten mukaisen muistotilaisuuspaikan useista eri vaihtoehdoista. Varaamme pitopalvelun ja yhdessä omaisten kanssa sovimme tarjoilusta. Valittavissa on useita eri vaihtoehtoja kahvitarjoilusta noutopöytään.

Muistotilaisuudesta muodostuu lämminhenkinen, kun tilaisuuteen otetaan mukaan esimerkiksi valokuva vainajasta, adressit ja vieraskirja. Adressien lukija on hyvä valita etukäteen. Papin ja kanttorin kutsuminen muistotilaisuuteen on hyvä tehdä ajoissa.

Muistomerkki, huolto ja suunnittelu

Kauttamme on saatavissa uusia muistokiviä, vanhojen hautakivien kunnostamista, lisänimien kaivertamista sekä kivien oikaisua.  Laajasta mallistosta tai vaikka itse suunnittelemalla on mahdollista saada läheisen haudalle muistomerkki, jonka äärellä on hyvä hiljentyä.

Muistokivien ja hautakivien toimituksessa käytämme Loimaan Kivi – yritystä. Logoa klikkaamalla pääset tutustumaan yritykseen.

loimaan kivi